Geboortecentrum Zaanstad | Verloskundige praktijk in Zaandam en Wormerveer | De Praktijk
Duopraktijk, verloskundige, kleinschalig, klein team, eigen verloskundige, persoonlijk, vertrouwd, laagdrempelig, wetenschappelijk, evidence based, gelijkwaardig, passend, meedenkend, kwaliteit, kwaliteitsborging, KNOV, BEN, kwaliteitsregister, bijscholing, cursus, opleiding, stagepraktijk, opleider
21861
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21861,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Geboortecentrum Zaanstad is een duo praktijk van de verloskundigen Ismay Brekelmans en Marijke Hagelaars.

 

Wij kiezen er bewust voor om een kleinschalige praktijk te zijn met een vernieuwende en verfrissende aanpak. We kunnen daardoor maximaal aandacht geven en de zorg helemaal afstemmen op de behoefte van de toekomstige ouders. Als medisch professional en zorgverlener staan we naast jullie. De ervaring leert dat deze aanpak bijdraagt aan zorg die zwangere vrouwen ervaren als warm, vertrouwd, laagdrempelig, gelijkwaardig en passend. Wij weten hoe belangrijk elke zwangerschap is!

Liefdevol, enthousiast, betrokken, persoonlijk, meedenkend en kwaliteit zijn onze richtlijnen voor het leveren van zorg aan jullie! Natuurlijk volgens de laatste onderzoeken en inzichten.

Kwaliteitsborging

 

Alle verloskundigen zijn aangesloten bij de KvK, BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen. Dit houdt in dat we up-to-date blijven met alle ontwikkelingen en met regelmaat bijscholingen of cursussen volgen.

Verloskundigen

Ismay Brekelmans

Betrokken | kletskous | ambitieus | gek op haar twee katten en paard | dressuur | skiën | friends & family

 

“Daar zit ik dan, met een glimlach en een kop koffie aan de eettafel van een kersvers gezin. Mooie momenten van negen maanden persoonlijke zwangerschapsbegeleiding flitsen voorbij. Het hoogtepunt, de geboorte van een nieuw mensje, heeft net plaatsgevonden. In een intieme, vertrouwde sfeer zoals het hoort; wat een geluk dat ik hier deel van mocht uitmaken! Met de herinneringen aan dit bijzondere moment rijd ik in de vroege uurtjes terug naar huis terwijl de rest van de wereld langzaam wakker wordt. Nog een kraamweek mag ik genieten van de ups en downs van dit stralende gezin, waarna ik ze (helaas) vol vertrouwen kan loslaten.”

 

Als waarneemster heb ik jaren ervaring opgedaan in diverse praktijken, voornamelijk in de regio Amsterdam/Zaanstreek. Ik voel me thuis in onze praktijk met verschillende culturen. Een plek waarbij ik veel facetten van het vak kan uitoefenen en hierbij alle tijd en aandacht kan nemen voor onze cliënten en partners.

Marijke Hagelaars

Betrouwbaar | spontaan | praktisch | sporten | getrouwd | friends & family

Waarneming

 

Bij ziekte, afwezigheid door cursussen, bijscholingen of vakanties zal onze vaste waarneemster voor al onze cliënten klaarstaan! En dat net zo enthousiast en gedreven door persoonlijke aandacht als wij.

Echoscopiste

 

Onze echoscopiste is gecertificeerd voor alle medische zwangerschapsecho’s welke wij aanbieden en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor echoscopisten (BEN).

Stagebegeleiding

 

Verloskundigen in opleiding zijn de toekomst! Wij vinden het belangrijk om onze kennis en kunde op hen over te brengen, zodat de unieke Nederlandse geboortezorg in stand blijft. Het begeleiden van studenten brengt diverse voordelen mee voor hen, voor ons en voor al onze cliënten. Zij ervaren bij ons wat de meerwaarde van tijd en aandacht is. Wij blijven dankzij hen nog beter op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. En onze cliënten hebben een gedreven persoon die ook de continue begeleiding kan bieden als wij even iets anders moeten doen.

 

Afhankelijk van het leerjaar van de student, zal zij bepaalde handelingen uitvoeren. Zij zal dit altijd doen onder begeleiding van één van ons en met toestemming van jou. Wanneer jij op enig moment in je zwangerschap geen student bij je controles of bevalling wenst te hebben, geef dit dan bij ons aan.

 

Momenteel hebben wij de volgende stagiaire(s) bij ons in de praktijk:

frederique
Frederique Lont

 

1e jaars verloskundige in opleiding

 

Zij loopt stage in de periode van:
11 maart 2019 t/m 24 maart 2019
& 3 juni 2019 t/m 7 juli 2019

 

Klik hier om meer over haar te lezen.

Schermafbeelding 2019-02-12 om 20.26.35
Magalie Rock

 

Belgisch afgestudeerd verloskundige

 

Zij loopt stage in de periode van:
13 februari 2019 t/m 31 maart 2019

 

Klik hier om meer over haar te lezen.

Klachtenregeling

 

Wij doen er alles aan om je tevreden te houden over onze begeleiding.  Desondanks kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Wij ontvangen graag feedback ter verbetering en gaan graag in gesprek wanneer er klachten zijn.

 

Indien je na een gesprek helaas ontevreden blijft en je de klacht wil voorleggen aan een andere partij, verwijzen wij je naar de Geschilleninstantie Verloskunde.