Waarneemster

Vanaf vandaag kunnen jullie in onze praktijk Samira tegenkomen als verloskundige. Vanwege de echo-opleiding van Marijke&Femke en de aankomende (zomer)vakanties zal Samira ons voor langere tijd komen versterken.
Samira zal zowel diensten als spreekuren draaien. Dit betekent dat je haar kan ontmoeten zodat zij ook een vertrouwd gezicht is, als je in haar dienst bevalt! Een heel aantal van jullie hebben haar al ontmoet of zullen haar binnenkort ontmoeten op het spreekuur of bij de voorlichtingsavond.

Hieronder stelt Samira zich graag aan jullie voor:

 

Spontaan | Zorgzaam | Kordaat | Sportief | Volleybal
Mijn naam is Samira Mijnen. Ik ben geboren en getogen in Krommenie. Eigenlijk was voor mij al heel snel duidelijk dat ik later iets in de zorg wilde doen, maar wat precies is nog lang onduidelijk gebleven. Pas vlak voor het ingaan van mijn laatste jaar op de middelbare school is de verloskunde op pad gekomen doordat mijn moeder dit opperde. Na mij ingelezen te hebben leek mij dit super leuk en mocht ik een dagje meelopen bij een praktijk bij mij in de buurt, waar ik met heel veel mazzel meteen een bevalling heb mogen meemaken. Bij thuiskomst was het eerste wat ik tegen mijn ouders zei, “ik word verloskundige!”.
Het mooie aan het vak vind ik dat je de zwangere en hun partner mag begeleiden bij vaak een hele bijzondere periode in hun leven.  Ook de afwisseling die dit werk geeft zorgt elke dag opnieuw voor een verrassing: je weet nooit wat de dag gaat brengen, en dat maakt het juist zo leuk!